esport og tipping

Esport
esport

 

Esport og historie:

For å se og følge e-sport har blitt mer og mer vanlig. Esport er 2000-tallet ny sport, er det faktum at e-sport har nå blitt «akseptert» som en sport for mye om og men, har det endelig skjedd!
Emil » HeatoN » Christensen, en av Skandinaviens største eSport profiler, klar for Svenska tv programmet, «Mästarnas mästere».

Å konkurrere i videospill begynte med arkader med ulike lag og konkurranser. Nintendo VM arrangeres i 1990 (der finalistene fikk en spillkassett i sølv) og 1994.

Når Doom ble lansert til PC var det 1993, ble det en suksess, og det ble populært å spille mot hverandre. Et år senere løslatt Doom II, og Microsoft organisert en turnering hvor spillerne møttes i Richmond, Virginia. Vinneren var Dennis Fong, verdens første pro-gamer. Han kom også til å vinne Quake-turnering i 1997, hvor en Ferrari 308 var førstepremien.

Men alt forandret for ekte når Starcraft og Counter-Strike (  CS: GO  ) kom! Det blir ofte sagt at dagens E-sport, slik vi kjenner det begynte med disse spillene på slutten av 1900-tallet. Sør-Korea var klart høyest når det kom til e-sport, og spesielt i spillet Starcraft 2!

eSports spill.

Esport har helt klart blitt svært populært. Å kunne spille og betta penger på sine eports team.
Dette er noe som gjør ting klart mye mer spennende å følge laget sitt og samtidig vinne penger!

For å gjøre ting litt enklere for de som ønsker å spille for penger på e-sport som vi undersøkte Norsk spillselskaper som tilbyr spill på esport og utviklet en liste over de absolutt beste.

Hvordan fungerer Tipping på esport / betting for esport?

Hvordan man spille på esports med ekte penger? Det er egentlig ingen store forskjeller mellom konvensjonelle sportsspill og spill mot tipping på eSport. Hvis du er kjent med de vanlige odds, og du vil kjenne deg igjen.

Dette gjelder bare for deg å satse på det laget du tror vil vinne en esports kamp. Jo høyere oddsen for et lag, jo mindre sannsynlig er det at laget vinner (som bookmaker). Men du vinner klart mer penger hvis det laget med høyest odds vinner. Det er viktig å være kjent med lagene du ska spille på. Vi vil gi deg noen spilltips/tippetips som kan hjelpe deg på vei til å bli en god spiller epsort.

Spilltips/tippetips på esport.

Før du bestemmer deg for å kjøre esports tipping så det er veldig viktig at du undersøker de lagene som vil spille litt nærmere. Akkurat som med tipping fotball hockey eller annen idrett når som helst, så det er viktig at loven er i form og klar for dagens e-sport spill.

Noen tippetips,

  • Hvordan lovens tidligere resultater ut?
  • Hvem spilte mot dem sist, og hvordan gikk det?
  • Hvem spiller som hjemmelaget.
  • Ser på tidligere kamper.
  • Lek med sunn fornuft!
  • Les forumet.

Ved å forberede deg på en esports spill for å slå fordel for deg. Husk det er penger du spiller med, og du ikke ønsker å miste, ønsker du å følge ditt lag og vinne mer dem!

Spill

Når det kommer til spill på esport så er de svært med spill å velge mellom. Men vi har besluttet å liste de mest populære spillene. Disse spill begynte man å spille og satse pengar / odds, allerede på slutten av 1900-tallet.

Starcraft 2
DOTA
League of Legends
Counter-Strike – CS: GO
Hearthstone


Hold orden på din bankroll.

Din bankroll er beløpet du har satt til side for å spille for. Det er veldig lett å spille for mer enn bankroll du har. Du er super viktig at du setter grenser og hold deg til din bankroll. Hvordan gjør du dette enklest da?

Sørg for ikke å prøve å vinne tilbake tapte penger, så kan det lett gå over og betting er ikke morsomt. Gjennomgå dine handlinger og skrive ned hver gang du vinner eller taper på et lag, statistikken bare.

Kort sagt, er det om å ha et tett øye med pengespill på nettet. Hold deg til din strategi og spille mer enn din bankroll lar deg.

Esport livestream.

Når det gjelder å være i stand til å se esport bor så jeg anbefaler Svenske gratis kanalen SVT og Dreeamhack.
Svenske SVTs sender altid de største eSports eventsen helt gratis! Se din Esport gratis på  SVT her.
Dreamhack du kan se her.