League of Legends

 

League of Legends

League of Legends, hvordan er det spilt?

Spillerne deles inn i to lag, ett i blått og ett rødt. Hvert lag har fem spillere. Målet med spillet er at loven bør ta over hverandres side og ødelegge deres viktigste base «Ancient». Før kampen kan starte loven velge mellom 121 unike helter, men egne egenskaper og spillestiler. Når du begynner å spille, begynner det alle helter på nivå 1. Ved vellykket drepe motstanderlaget «kryper» og helter som du går opp i nivå, som fører til nye og mer kraftige staver på lagets helter. Det er tre «point» til motstanderlagets Ancient. En øvre, en under og en i midten.

På disse tre poeng / ruter  , den «kryper» fra begge lagene ‘side, disse kryper kommer med 30 sekunders mellomrom. Ved å drepe dem, gå helt raskere i plan. I hvert trinn, er det også tre tårn som fungerer som forsvar. Disse skyter på motstanderlagets kryper og din hjäle. Målet er å ødelegge denne ruten til motstondrlagets «Gamle»

Historikk:

League of Legends ( LoL ) er en team-basert online dataspill er å ødelegge fiendens «Nexus».  League of Legends er utviklet og utgitt av Riot Games . . Leauge of Legends kan spilles på Microsoft Windows, og nå også for Mac League of Legends ble kunngjort 07.10.2008, og utgitt 27 oktober 2009 Det er forskjellige kurs å velge mellom for eksempel: Twisted Treeline: et lite spor hvor du spiller i tre-manns lag og Summoner Rift: en høyere domstol for fem-manns team. Jo større kart er den vanligste og avspilles inkludert kamper på 5 på 5. På Summoner Rift, du kan også spille rangert, et system hvor du vil bli rangert i henhold til deres ferdighetsnivå. leauge av legens kommer opprinnelig fra mod (DOTA) fra det populære spillet Warcraft 3 av Blizzard.

Esport og League of Legends satser.

Med om lag 70 millioner aktive spillere fra hele verden er Leauge of legends klart en av de største spillet når det kommer til esports. Det kjører årlige turneringene i USA og Europa. Totalt turneringer har vært om lag 16 millioner i premiepenger!Når det kommer til esports lol så satser bare på hvilket lag du ønsker å vinne.Stadig svenske spill upräksammar esports betting når det gjelder Leauge of Legends.

post bookmakere sport bonus vår vurdering Spill på
# 1. League of Legends betting 100% opp til 1,000kr på esports League of Legends betting LoL
# 2. "League 100kr gratis esport via mobil League of Legends betting LoL
# 3. "League 100% opp til 500 SEK i esport bonus League of Legends betting LoL

Spilltips – Hvordan kan jeg få en øvre hånd på League of Legends.

Ved å holde sjekk på hvilket lag spiller mot hva. Hvor å spille og hvilke spillere faktisk liker å spille i lag, du helt klart en fordel å satse esports generelt. Hold orden på endringer i klubben, resultater og ved å nå turneringer. Dette gjelder egentaligen for alle idretter du ønsker å satse på. Du må være förberädd hvis du ønsker å vinne penger på din spillekonto. Esports betting er intet unntak.

League of Legends Live.

Twitch er den beste måten for deg å se din gratis esports spill. Ved napp kan også følge dine favorittlag og spillere. Twitch er også et flott spill tips om hvordan du kan forbedre deg selv gjennom esportsbetting.

Se nappe lol på dette .

League of Legends turneringer.

Det spilte mange turneringer i League of Legends. League Championship – Spilt i to omganger, en gang i sommer og en gang i løpet av våren vinnere som går videre derfra delta senere World Championship of League of Legends. VM er en av de største e-sport turneringer i verden med over 2 millioner dollar i premiepenger.

Se vinnerne fra forrige Leauge of Legends-VM her

League of Legends lag.


Taiwan / HK / Macao
Yoe.FW - League of Legends - svenska-sjanserFlash Wolves

AHQ - League of Legends - svenske Odds
AHQ e-Sports ClubM17 - League of Legends - svenska-sjanser
Machi e-sportTpa - League of Legends - svenska-sjanser
Taipei AssassinsHKES - League of Legends - svenska-sjanser
Hong Kong Sports

League of Legends Høydepunkter