Hvem har scoret flest mål i VM-kvalifisering gjennom tidene? 

Vet du hvem som har scoret flest mål i VM-kvalifisering gjennom tidene? Du tror kanskje du vet svaret, men det finnes mange fotballegender der ute som har gjort sitt beste for å score så mange mål som mulig for å sende landet sitt til VM. 

Vi har i denne artikkelen tatt en titt på hvem som har scoret flest mål i VM-kvalifisering gjennom tidene, og det er nok noen spillere som vil overraske deg. Det er imidlertid andre spillere som du vil tenke er en selvfølge på denne lista, og du vil kanskje bli overrasket over at de ikke er toppscorer. 

En svært morsom faktor er at det er mulig å finne odds på hvem som blir toppscorer i ulike turneringer. Mange bookmakere på nett tilbyr slike innsatsalternativer, og de er spesielt attraktive før store turneringer som fotball-VM eller VM-kvalifiseringer. 

Det betyr med andre ord at du enkelt kan spille på odds på toppscorer når fotball-VM nærmer seg i november. Hvem tror du blir toppscorer? Plasser en innsats og nyt spenningen.

Les videre for å finne ut hvem som har bidratt mest for å sende landet sitt til VM, i form av mål. 

Her er spillerne som har scoret flest mål i VM-kvalifiseringer gjennom tidene

Det er ingen tvil om at en VM-kvalifisering er noe som får frem det beste i de fleste spillere. Det er svært mye som står på spill, og derfor yter spillerne ofte det lille ekstra. Nedenfor finner du de syv spillerne som har scoret flest mål i VM-kvalifiseringer per dags dato. 

Carlos Ruiz

Carlos Ruiz er den som har scoret flest mål i Vm-kvalifisering. Spilleren fra Guatemala har scoret så mange 39 mål.  

Cristiano Ronaldo

Dette er en spiller vi alle kjenner til. Portugiseren er utvilsomt en av de mest kjente og populære spillerne i hele verden. Han har gjort det svært bra på klubblag, men han har også bidratt med utrolig mange mål for Portugal under VM-kvalifisering. 

Cristiano Ronaldo er på andreplass på listen vår med hele 36 mål. 

Ali Daei

Ali Daei pensjonerte seg fra fotball for en god stund siden, men før han la opp scoret han 34 mål for Iran i VM-kvalifisering. 

Robert Lewandowski

Robert Lewandowski er en målmaskin, det er det ingen tvil om. Han bidrar fortsatt med mange mål for sitt Bayern Munchen

For Polen scorer han også en rekke mål, og så langt har han scoret 29 mål i VM-kvalifisering. 

Luis Suárez

Luiz Suárez fra Uruguay er et kjent navn for mange, spesielt Liverpool-suppertere. Han har tidligere spilt for Liverpool, hvor han scorte hele 69 mål på 110 ligakamper. 

For Uruguay har han scoret 28 mål i løpet av VM-kvalifisering. 

Karim Bagheri

Med like mange mål som Suárez, 28 for å være nøyaktig, er det ingen tvil om at Karim Bagheri fra Iran har bidratt til å hjelpe landet sitt i sin søken på deltakelse i VM. 

Lionel Messi

Lionel Messi er og blir en favoritt blant mange supportere. Han har tidligere briljert for Barcelona, og spiller nå for PSG i Frankrike. 

Argentina har dratt god nytte av ferdighetene til Messi, og han har scoret 27 mål i VM-kvalifisering. 

VM får frem det beste i alle

Et VM-gull er vel noe de aller fleste profesjonelle fotballspillere drømmer om. Det å representere landet sitt og vinne det gjeveste trofeet som finnes innen internasjonale konkurranser er noe veldig få får oppleve. 

Det er imidlertid veldig spennende å se hvor mye slike konkurranser har å si, og hvor mye de får frem av hver enkelt spiller. En VM-kvalifisering får frem et driv man sjelden ser, og hvis det gir et resultat som en plass i VM er det utvilsomt verdt kreftene det krever. 

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *