Starcraft 2

Starcraft 2
starcraft-2-norsk-odds-net

Starcraft 2, hvordan spilles det?

Kort sagt når det gjelder e-sports betting og konkurranser i Starcraft 2, vil to spillere spille mot hverandre. I begynnelsen velger hver av spillerne et løp. Det er tre forskjellige typer; Terran, Zerg og Protoss. Spillet er at hver spiller bygger baser og samler mineraler (penger), som deretter kan brukes til å oppgradere rollefigurene dine og infrastrukturen. Det er mye som som åpner evnen til å steke kjøtt hvis du kjøper en stekepanne. Pengene dine blir senere brukt til å oppgradere dine soldater slik at du kan beseire motstanderen. Ved å slå motstanderen, vinner du. (I korte trekk)

Hver rase har forskjellige styrker og svakheter, nettopp fordi det er viktig når du spiller å holde et øye med hva enheten man har for tiden, gjør. Dette er det som gjør Starcraft 2 til en veldig vanskelig kamp når du spiller mot eliten.

Historie

Starcraft ble dannet av Blizzard Entertainment, og Blizzard også de som står bak suksessen til spill som World of Warcraft, Warcraft og Hearts. Det første Starcraft spillet kom i mars 1998 og ble en hit umiddelbart! 30 november 1998 kom den andre utvidelsen, Brood War til Starcraft, og det er på denne tiden vi begynte å se turneringer og esport. 27 juli 2010 var det tid for Starcraft II. 12 mars 2013 kom utvidelsen Starcraft II: Hør på Swarm, og i november 2015 vi så Starcraft II: Legacy of the Void.


Raser i StarcraftStarcraft 2

Terran – Teknologi-avhengig.

Protoss – Tech-Alien

Zerg – Organisk insekt


Betting og odds på Starcraft 2

Satsingen på Starcraft 2 har gjennom årene blitt stor! Da esports turneringer har en så stor premiepott er det fler og fler som følger Starcraft. Dermed har de også begynt å kjøre spill på Starcraft.

post bookmakere sport bonus vår vurdering Spill på
# 1. Starcraft betting 100% opp til 1,000kr på esports Starcraft betting Starcraft
# 2. "League 100kr gratis esport via mobil Starcraft betting Starcraft
# 3. Starcraft betting 100% opp til 500 SEK i esport bonus Starcraft betting Starcraft

Starcraft 2 betting tips

De beste gambling tips  når det kommer til Starcraft 2 er å få så mye kunnskap om spillet som bare mulig. De beste måtene å lære mer om Starcraft 2 er:

  • Spilltips- Play Starcraft 2 selv, slik at du vet hvordan kartene fungerer, og taktikkene.
  • Spilltips – Se på profesjonelle Starcraft 2 kamper. Beste måten er Twitch og YouTube .
  • Spilltips – Se på turneringer. Du kan enkelt gjøre dette på YouTube.
  • Spilltips – Bli kjent med lagene/spillere.
  • Følg Dreamhack !

Når du vet hvordan kartene fungerer og hvilket lag du bør satse på, er det bare å gå.
Vi har laget en liste litt lenger ned på siden som viser de beste spillerne akkurat nå! Disse bør ikke være noen store problemer å satse på!

Turneringer og premiepenger.

WCS liga, som er Starcraft 2 offisielle liga, spilles tre ganger i året. «WCS Circuit» er andre ligaer som spiller flere ganger i året. I alle hendelser kan du vinne, også WCS poeng. På slutten av året vil de 16 spillerne med flest WCS poeng kvalifiserer seg til finalen Blizzcon hvor WCS holdes. Når man snakker Starcraft 2, kan du ikke unngå å nevne Sør-Korea. Faktum er at Sør-Korea er gigantene når det gjelder eSport i Starcraft 2. Korea har sitt eget WCS som består av to forskjellige turneringer, GSL og Star League.

Se kommende tuner inspirerer dette .

Premiepenger på Starcraft 2.  Det virkelig store penger å tjene ved å spille Starcraft 2. 2016 WCS Circuit: Winter Circuit Championship betaler vinneren $ 150 000!

Topp 8 Starcraft 2 spillere.

Land / Race Speare lag punkter
første
Terran
Sør-Korea
hudfarge
lag EnVyUs 5570
andre
Protoss
Tyskland
Showtime
Millenium 4935
tredje
Protoss
forente stater
Bells
Ting 4625
4 .
Zerg
Polen
Nerchio
Euronics Gaming 4625
5 .
Zerg
Norge
Snute
team Liquid 4405
sjette
Zerg
Sør-Korea
Hydra
ROOT Gaming 3435
7 .
Zerg
Sør-Korea
EKTE
PSISTORM Gaming 3225
8 .
Zerg
Polen
Elazer
sant eSport 2610

Starcraft live betting og live stream

Youtube og Twitch viser Starcraft live på store arrangementer. Selv svtplay viser størst eventsen.
Benytt anledningen til å se så mange direktesendinger som du kan for å bli en bedre spiller i esports og for å finne tips og hvem du skal satse på.