Hearthstone

Hearthstone
heartstone

 

Hearthstone hvordan er det spilt?

Hearthstone er et kortspill hvor du får til å bygge ditt eget dekk og der vil du til slutt få ned motstanderens liv (30) ved hjelp av kortene dine.

Kortene kan variere i sjeldenhet av vanlige, sjeldne, episk og legendarisk, og kan være enten våpen, spells, eller emner som spilte ut på bordet. I begynnelsen av hver kamp, trekker spilleren begynner tre til fire kort (motståndar spiller starter med fire kort) Hvert dekk er uppbygt med 30 kort. Du bør være med häjlp av kortene dine for å slå motstanderen.

For mer avanserte spillere, er det viktig å bygge en kortstokk som kan kombineres med hverandre, og dermed skape sterke kombinasjoner til enten angrep eller forsvar. Ved å vinne nye eller å kjøpe kortet, kan du bygge forskjellige spill med forskjellige spillmoduser. Gull som kortene er kjøpt med en kan kjøpe seg selv eller for å vinne ved å spille.
hearthstone

 

Hearthstone vokser i popularitet.

Ved Hearthstone er et gratis spill og kan spilles på PC, Mac, iOS og Andrioid så det er ikke rart at det er så mange mennesker som spiller det. Lære spillet Hearthstone er ikke vanskelig, men å lære å spille, og kan bli tøffere. Det er mange gode spillere der ute!

Hearthstone og Betting.

Deretter Hearthstone har blitt så stor, og det er nå kjører turneringer i spillet også innsats hang med. Spill på Hearthstone er nå faktisk ganske vanlig og det blir bare større og større. Spill på Hearthstone er ganske enkelt. Da er det bare kan spilles med to om gangen, slik at du bare kan spille spill på hvem du ønsker å vinne spillet.

Hearthstone Tippetips?

Jo bedre forståelse har du av spillet, jo bedre blir du som spiller. Å vite hva den nåværende vinkel, og de populære strategier som brukes og de individuelle styrkene til hver klasse kan bidra til å øke dine sjanser når du bestemmer deg for å Hearthstone betting .

Tippetips 1,  la oss si at en spiller med en «kontroll board» (typisk en kortlet hvor de spiller sine beste kort på slutten – det vil si, krigere, hånd dekker, mage, etc.)

Og spiller mot en spiller som har en «rush dekk» (typisk en tidlig aggresjon dekk – dvs. Hunter, murloc, rødme, etc.), så bør du ha satt oddsen i din favør hvis du velger å satse på spilleren med «rush dekk »

Tippetips 2 Hold orden på nye kort og patcher. Ved å holde styr og kontinuerlig utvide dine kort kan gi deg en stor fordel. Spillet avhenger i hovedsak av de beste kortene.

TippeTips 3 . Se på YouTube og Twitch når det gjelder å Hearshstone å dermed sjekke taktikk og gameplay.

I motsetning til gruppeorientert spill som League of Legends , Dota 2 og CS: GO kan Hearthstone være nært forbundet med et spill som poker eller Starcraft . Du må bruke forskjellige strategier og til slutt vil avgjøre vinneren av en kamp.

Bør jeg traff hoppe det hele tatt så det kommer ned til tall og sannsynligheter. Den mest vellykkede satsing på hjertet Noen bekymringer som i mange andre idretter når det kommer til spill. Å vite lagets eller spillerens styrker og svakheter og utvikle en sannsynlighet diagram for sine vinnersjanser.

Scandinaviens beste Hearthstone spilere 2015!

Er Svensken Sebastian Engvall ( ostkaka ) Sebastian har spilt totalt hjem $ 128,566.59 fra totalt 18 turneringer!

Hotform Vs Ostkaka – Final – VM 2015